La Veu dels Llibres, amb nosaltres

La Veu dels Llibres, amb nosaltres
La Veu dels Llibres, amb nosaltres

Editorial

El pròxim dissabte dia 15 de febrer de 2020, La Veu dels Llibres, revista d’informació i crítica literària, iniciarà el seu camí amb Nosaltres La Veu. Es tracta d’un projecte que vam començar a coordinar l’any passat per a Diari La Veu.  

La Veu dels Llibres (LVLL) és una iniciativa valenciana compromesa amb la difusió i promoció del món literari i el món dels llibres en llengua catalana, així com amb els autors, editors i lectors de tot el nostre àmbit lingüístic. 

Els continguts de LVLL s’estructuraran en les següents seccions: La Roda del temps, on es parlarà del fet literari d’actualitat, commemoracions, premis, etc.; La Llibreria, que inclourà ressenyes de llibres i que es classificaran en Narrativa, Poesia, Teatre, Assaig, Biografia, Memòries, Història i Ciència; Entre-veus, que aportarà articles d’opinió i debat, i Novetats, que serà l’espai reservat als llibres de nova aparició.

Un important grup d’autors, professors, intel·lectuals i crítics ens oferiran cada setmana entre tres i cinc articles en LVLL. Iniciarem el camí amb una presentació extraordinària de més de deu continguts.

A més, cada dissabte vos oferirem en la portada principal de Nosaltres La Veu els articles de La Veu dels Llibres, que aniran agrupats en la corresponent categoria temàtica específica que podreu trobar en el menú de la nostra publicació.

Manifestem públicament el nostre agraïment a l’equip de La Veu dels Llibres i a les persones que fan possible la realització d’aquest projecte. I els agraïm el fet de continuar al costat de LA VEU fent país i publicant 100% en llengua pròpia per conviccions.

Castelló de la Ribera, 12 de febrer de 2020

Moisès Vizcaino
Editor de Diari La Veu i de Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià