29 de febrer: Com podem recuperar Diari La Veu?

29 de febrer: Com podem recuperar Diari La Veu?
29 de febrer: Com podem recuperar Diari La Veu?

Editorial

El proper dissabte 29 de febrer, en la Societat Coral El Micalet, celebrarem una reunió de persones agermanades a La Veu i col·laboradors per tal d'explicar a la societat les circumstàncies de la decisió de finalitzar l'actualització de Diari La Veu (DLV) a finals del 2019 i fer una proposta molt concreta per tal de poder recuperar aquest mitjà de comunicació a través de l'actual publicació Nosaltres La Veu (NLV). 

Les claus per a poder recuperar DLV a través de l’actual publicació Nosaltres La Veu (NLV) es basen en l’empoderament ciutadà de contribuents d’IRPF (o IS) a través de l’agermanament mitjançant donacions a la Fundació Jordi de Sant Jordi, a les quals s’apliquen les deduccions i beneficis fiscals legalment aplicables.

Nosaltres, la ciutadania del País Valencià, tenim l’última paraula. Volem derivar una part dels impostos d’IRPF (o d’IS) que paguem a l’estat espanyol, cada any, a una fundació que faça de mecenes de DLV?

La proposta és nostra, però la resposta serà compartida perquè serà vostra i nostra. Si aconseguim fer realitat aquest camí podrem tindre un diari valencià 100% en valencià, per conviccions, i, sobretot, un model de mitjà lliure financerament i que no dependrà de la publicitat institucional, ni de la publicitat empresarial, ni de subvencions, ni de cap acord amb cap opció política.

Si aconseguim aquesta fita, estarem preparant premsa pròpia i que dependrà només de les persones agermanades. Estarem garantint-nos el dret humà de la llibertat d’expressió i opinió: una acció local a nivell de País Valencià per un dret humà global. Per això vos proposem que junts impulsem Nosaltres La Veu i recuperem Diari La Veu.

 

Castelló de la Ribera, 25 de febrer de 2020

Moisès Vizcaino
Editor de Diari La Veu i de Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià