Nosaltres La Veu inicia la col·laboració amb El Grat

El Grat. Periòdic de l'Alcoià i les Comarques Centrals Valencianes
El Grat. Periòdic de l'Alcoià i les Comarques Centrals Valencianes | El Grat. Periòdic de l'Alcoià i les Comarques Centrals Valencianes

Editorial

A partir del mes de març es publicarà en l'edició en paper d'EL GRAT, periòdic de l'Alcoià i les comarques centrals valencianes, una selecció d'articles de LA VEU DELS LLIBRES, revista d'informació i crítica literària que s'edita en la publicació digital 'NOSALTRES LA VEU'.

EL GRAT obri un nou horitzó al costat de NLV i inicia una sèrie de col·laboracions entre els dos mitjans de comunicació, en forma de col·leccionable, que ompliran les planes en paper del periòdic amb articles, opinions, reportatges d'interés pels lectors des d'Alcoi a les comarques centrals valencianes fins arreu del País Valencià i tot el món.

Presentem aquesta nova iniciativa literària la qual anirem desenvolupant, per ampliar l'espai comunicatiu i aportar als lectors nous continguts que acompanyen les pàgines d'EL GRAT.

NLV i EL GRAT obrim un lloc de cooperació quinzenal amb una sèrie de pàgines literàries que aniran succeint-se dintre d'EL GRAT, per apropar més en la vertebració del territori de valencianes i valencians.

EG/NLV