El projecte de La Veu acabarà definitivament si no arribem a les 500 persones agermanades abans del 31 de desembre

Diari La Veu
Diari La Veu

Editorial

El projecte comunicatiu de La Veu del País Valencià iniciat en 2013, continuarà si arribem a les 500 persones agermanades abans del 31 de desembre del 2020. Ara com ara, ja hem superat el 70% de l'objectiu, però ens cal un esforç final de la nostra societat per a arribar al 100%.

Com ja sabeu, l'1 de gener de 2020 vam deixar d'actualitzar el Diari La Veu i vam tancar la redacció de València. La caiguda de la publicitat institucional ens va portar a un escenari en què era impossible continuar sufragant les despeses de la redacció i de tot l’equip de professionals.

Des d'aquell mateix dia, vam voler mantenir viva una xicoteta flama i hem anat actualitzant dia a dia la publicació digital Nosaltres La Veu, amb els continguts que ens han enviat desinteressadament els nostres col·laboradors. A més, també publiquem setmanalment La Veu dels Llibres, revista d'informació i crítica literària amb continguts propis, i ara, gràcies a la vostra ajuda, també estem incorporant nous continguts periodístics.

L'objectiu és aconseguir les donacions necessàries de les persones agermanades perquè el Diari La Veu del País Valencià siga un mitjà digital econòmicament viable i 100% independent. Per a poder-ho fer, durant el 2020 desitjàvem recórrer el país de Nord a Sud fent xerrades per a explicar-vos la proposta de recuperar el mitjà i demanar-vos suport. També per a tenir en compte els vostres suggeriments. Lamentablement, la crisi sanitària ens ha impedit fer aquestes reunions.

Volem que el nou Diari La Veu siga molt més que un diari en valencià. Volem que siga una finestra oberta al món des d'una òptica valenciana, feminista, antifeixista, ecologista i republicana.

A totes aquelles persones que creieu que la pervivència de la llengua i la batalla cultural, lingüística i social es juga en els mitjans de comunicació, vos encoratgem a donar suport al Diari La Veu del País Valencià. A més, gràcies al fet que les donacions de nova modalitat es fan a través de la Fundació Cultural Jordi de Sant Jordi, podreu deduir-vos fins el 100% de l'import si sou contribuents d'IRPF.

Necessitem arribar al primer objectiu de 500 persones agermanades de 150 € de nova modalitat abans que acabe el 2020, i així poder continuar el 2021.

Suma’t a l’objectiu de salvar La Veu. Agermana't a La Veu ací!


Moisès Vizcaino (@MoisesVizcaino_)
Editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià

Castelló de la Ribera, 9 de novembre de 2020