Inauguració de la nova seu de Plataforma per la Llengua a València

Plataforma per la Llengua ha inaugurat aquest dijous una nova seu a València, situada al carrer Garrigues,  al bell mig de la ciutat, entre la plaça de l'Ajuntament i el carrer de Sant Vicent.

Durant l'acte, de caràcter senzill i informal, la directora de l'entitat, Neus Mestre, ha fet un breu parlament en què ha agraït a totes les persones sòcies i l'equip tècnic per l'esforç dut a terme. Un esforç gràcies al qual han aconseguit tirar endavant el projecte de la nova seu després de mesos de treball. Un espai des del qual impulsar el valencià i sobretot  defensar la llengua de les discriminacions i incompliments normatius i legals.

Hi han assistit, entre altres, la vicepresidenta de la Diputació de València, M. Josep Amigó; el secretari d'ACPV, Toni Gisbert; la secretària general d'ERPV, Maria Pérez Company; el coordinador d’Estratègia de Més-Compromís, Amadeu Mesquida; la coordinadora de Decidim, Zahia Guidoum, i el regidor de Compromís per Alzira, Pep Carreres.

Si creus en el periodisme independent i en valencià, agermana't a La Veu. A més, ara podràs desgravar-te fins el 100% de la teua aportació. Informa't ací

Fotos de NLV