Presentació a València del llibre 'Guillem', de Núria Cadenes

La memòria i la lluita de Guillem Agulló continuen vives. Aquest dimecres 4 de març s'ha presentat a l'Octubre Centre Cultura Contemporània de València el llibre 'Guillem', de Núria Cadenes. La sala que acollia l'acte s'ha omplit del tot per a conéixer els detalls del llibre que ha sigut possible gràcies a una campanya de micromecenatge anomenada 'La Lluita Continua' en la qual es pretén promoure la memòria de Guillem Agulló, denunciar la impunitat de l'extrema dreta, reivindicar la històrica lluita antifeixista i alertar sobre l'auge de renovats discursos xenòfobs i racistes que s'han instal·lat de nou en el centre del debat polític i social.

La campanya de 'La Lluita Continua' també servirà per a realitzar una pel·lícula sobre el cas, dos concerts a València i Barcelona i un web que recollirà tota la documentació disponible dels crims d'odi i un mapa interactiu de les víctimes de delictes d’odi que hi hagut a l’Estat espanyol entre 1990 i 2019

A la presentació han participat l'escriptora del llibre, Núria Cadenes, Guillem Agulló i Betlem Agulló (pare i germana de Guillem Agulló i Salvador), el periodista Miquel Ramos i el productor de la pel·lícula 'La Mort de Guillem' Rafa Molés.

Fotos de Ulisses Ortiz