El Tempir és guardonat amb la Creu de Sant Jordi

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o una entitat per part de la Generalitat de Catalunya

per El Tempir

Cultura, Llengua

El Tempir és guardonat amb la Creu de Sant Jordi
El Tempir és guardonat amb la Creu de Sant Jordi

Per a la Generalitat de Catalunya, El Tempir es fa mereixedor de la Creu de Sant Jordi “en el 25è aniversari d’aquesta associació, que té per objectiu contribuir al reviscolament de la llengua i la cultura catalanes a l’extrem sud del domini lingüístic, principalment a la ciutat d’Elx. Per la seva dedicació militant a la plena normalització de la llengua en tots els àmbits socials, per la promoció i la difusió de la consciència de país i de les seves diverses manifestacions culturals, sempre a través d’activitats lúdiques i reivindicatives, des de la capital del Baix Vinalopó”. En un sentit semblant, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ressaltava que la Creu de Sant Jordi era atorgada a El Tempir per la seua dedicació militant a la plena normalització de la llengua en tots els àmbits socials.

Conegut el reconeixement, la Junta Directiva d’El Tempir ha expressat públicament que ser guardonat per la Generalitat de Catalunya és tot un honor i una responsabilitat compartir, defensar i promoure la plenitud de la llengua catalana i els vincles lingüístics que ens agermanen. A més, agraeix de cor el reconeixement atorgat i l’alegria de compartir-lo amb la resta de guardonats.