Decidim un nou model econòmic pel País Valencià

El Centre Cultural Octubre de València acollirà la presentació del llibre "Economia del bé comú i transformació del model econòmic", de Joan Ramón Sanchis i Palacio

per Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim!

Societat

La presentació del llibre tindrà lloc al Centre Cultural Octubre de València
La presentació del llibre tindrà lloc al Centre Cultural Octubre de València

El dijous 17 d’Octubre a les 19 hores, al Centre Cultural Octubre de València, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià presentarà el llibre del catedràtic Joan Ramón Sanchis i Palacio “Economia del bé comú i transformació del model econòmic”.

L’acte, on col·laboren la Crida pel Finançament i Acció Cultural del País Valencià, comptarà amb la presència de l’actriu, directora i diputada per Podem a les legislatures XI i XII Rosana Pastor, el coordinador de Decidim Antoni Infante i el catedràtic d’organització d’empreses, director de la càtedra economia del bé comú i autor del llibre Joan Ramón Sanchis i Palacio.

L’objectiu de la jornada serà presentar un nou model econòmic, davant de les urgències socials, econòmiques i ecològiques del País Valencià, que pose veritablement l’accent en la millora del conjunt de la societat valenciana. Indubtablement, la jornada també tractarà la situació d’empobriment que pateix el poble valencià a causa de l’infrafinançament i espoli sistemàtic a la que ens veiem sotmesos.

Per això, Decidim vol convidar a tot el conjunt de la societat civil valenciana, així com a partits polítics a participar el pròxim dijous 17 a les 19 hores a veritablement decidir un nou model econòmic pel País Valencià.

Plataforma pel Dret a Decidir