Maria Jesús Bolta guanya el premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor

La Mancomunitat de la Safor celebrarà la gala de lliurament del XXVIII Premi de Narrativa Infantil Carmesina, el XIV Guardó Ferrer i Pastor 2019 i el IV concurs de fotografia Sempre És Porrat, a Castellonet de la Conquesta

Llengua

| Diari La Veu

El pròxim divendres, 25 d'octubre de 2019, a les 19 hores, a la plaça del Palau dels Almúnia de Castellonet de la Conquesta està prevista la Gala de Lliurament de Premis de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

En aquesta ocasió, la Mancomunitat ha triat el municipi més menut de la comarca com a símbol de fer arribar els actes a tots els municipis per xicotets que siguen.

Es lliurarà el XXVIII Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor, dotat amb 3.000 euros i la publicació per part de Tàndem Edicions de l'obra guanyadora, a l'escriptora Maria Jesús Bolta i Bronchú per l’obra El cel és blau.

S'entregarà, també, el Guardó Ferrer i Pastor 2019, distinció creada per la Mancomunitat per a reconéixer l’especial tasca o labor realitzada per persones, institucions, associacions, empreses o col·lectius de la Safor que en les seues activitats ja siguen artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores hagen destacat d’una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Safor i el seu progrés cultural, econòmic o social en general.

I enguany, en la XIV edició, se li entrega al Grup d’Arqueòlegs que han realitzat i realitzen els seus treballs en la cova del Bolomor de Tavernes de la Valldigna.

El guardó és una escultura de l’artista valler Josep Enric Grau, que simbolitza la comarca de la Safor.

També, durant els transcurs de la gala, s’entregaran els premis del IV concurs de fotografia Sempre És Porrat, dins de la Ruta dels Porrats de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Tot això, amenitzat pel grup jazz SwingX4. Es tracta d’una banda de swing tradicional formada per saxo, guitarra, contrabaix i veu. Un repertori per gaudir d’aquell so dels anys 30 i 40, era daurada de la música swing i l’època de naixement d’un nou estil de ball: el Lindy Hop!

Mancomunitat de Municipis de la Safor