VerdCel presenta 'Bifocal: Ras i Pols', el seu últim treball

Amb aques treball, que inclou una novel·la gràfica i el doble disc -Ras i Pols-, VerdCel s'enlaira en el món de les idees, del canvi i l'intercanvi de pensament

per Edicions 96

Llengua

VerdCel presenta 'Bifocal: Ras i Pols', el seu últim treball
VerdCel presenta 'Bifocal: Ras i Pols', el seu últim treball
Edicions 96 ha publicat l'últim treball del grup VerdCel: una novel·la gràfica, poesia, prosa poètica, assaig i 20 cançons en un llibre a color, a l'estil del treball multidisciplinari, profund i compromès a què ens té acostumat el grup.
 
Es presenta divendres 25 a la llibreria Railowsky de València, a les 19.30 hores. Amb Amàlia Garrigós; i dissabte 26 a la llibreria L'esplai de l'Alcúdia (la Ribera), a les 12 hores.

Amb aques treball, que inclou una novel·la gràfica i el doble disc -Ras i Pols-, VerdCel s'enlaira en el món de les idees, del canvi i l'intercanvi de pensament. Conéixer la personalitat, bastir una identitat.

Un protagonista adolescent va experimentant viratges interiors mentre el seu cos es transforma i les relacions amb el seu entorn es modifiquen. I a mesura que tot això passa, desitja amb més convicció la pròpia identitat, l’encaix en aquesta societat que qüestiona i desafia.

Molts cauen en la trampa de creure que la paraula adolescent té una arrel o sentit proper a «que li manca». Però les paraules adolescent i adult deriven d’adolescere: créixer, desenvolupar-se. És el que està creixent. Recerca constant que continua l’adult fins al darrer dia. El nostre protagonista encarna un esperit que no hem de perdre mai.

Una presó, un corredor, una cambra, un camí són els espais per on transiten les formes de ser, el temperament. Tot roda amb les circumstàncies i amb el temps. Les estacions, els mesos, l’evolució de la natura, la percepció de l’univers. Tot és canviant.

Edicions 96