L'espai Caminant convoca manifestacions en defensa dels serveis públics i pels drets socials i laborals

El 26 d'octubre es faran accions a Alacant i València, així com en altres ciutats de l'estat

per Intersindical Valenciana

Societat

Els col·lectius socials que formem part de l’espai Caminant (feministes, sindicats, ecologistes, organitzacions polítiques i les diverses marees, etc. ) seguim veient un retrocés en els drets, la privatització dels serveis públics i la mercantilització de la naturalesa, situació que bloqueja les nostres expectatives de futur.

Vivim moments claus per a la ciutadania, d’una banda seguim patint les conseqüències del col·lapse financer de 2008 que ha portat mesures expropiatòries de drets socials i laborals, deteriorant els serveis públics en benefici de la banca i de les elits financeres. Alhora l’emergència climàtica ja és una realitat que ningú discuteix, encara que els dirigents polítics i econòmics segueixen sense generar compromisos vinculants que eviten portar al planeta al col·lapse final.

Per això creiem que ha arribat el moment d’organitzar-nos i de caminar juntes, per provocar els canvis necessaris que afavorisquen a la majoria social treballadora i a les persones en risc d’exclusió social, per acabar amb les desigualtats. Les reivindicacions s’agrupen en quatre blocs: redistribuir riquesa, conquerir drets, recuperar el planeta i per una vida digna. Des de l’espai unitari Caminant s’ha convocat accions a diverses ciutats de l’estat. Al País Valencià es faran mobilitzacions a:

València. Manifestació. Plaça Ajuntament fins Plaça Manises. 18 hores.
Alacant. Concentració. Plaça de la Muntanyeta. 19 hores.

Intersindical Valenciana