El Castell de Dénia acull el XXXII Aplec de la Marina

L'Aplec de la Marina se celebrarà el pròxim 23 de novembre

per Aplec de la Marina

Cultura

Com els darrers anys, L'Aplec de la Marina està programat en dues parts: La cerimònia al castell, i la festa a La Mistelera. I tant en un lloc com en l'altre estarem encantats de que ens acompanyeu!

Enguany tornarem a marxar en companyía de Basset i els seus Miquelets pels carrers del nostre poble. Estela Roja de Benimaclet farà que es senta la nostra veu. Ens concentrarem en la Plaça de Basset, i d'ahi, a les 11.30 pujarem al castell.

Ahí sentirem els parlaments de col.lectius, persones i iniciatives queduen a terme iniciatives diverses dirigides a la promoció i defensa del territori, així com altres col·lectius que treballen en defensa dels drets fonamentals.

Parlaran Estisoradores de Benissa, Ignasi Mora de Gent per la Vall, el Col·lectiu Portell, gent del Mercat del Riurau, Irene Buigues de Teulada, Joan Sala i Solcat des de Dénia i Pandora. Grup feminista de Pego.

Hi haurà picaeta, i alguna que altra sorpresa...

Des d'allà, marxarem al CSA La Mistelera - La Xara - Dénia a recobrar forces per a la segona part, en una paella i alguna coseta més...

Aplec de la Marina