Projecció de l’audiovisual 'Camins de l’aigua' a la Casa dels Anglesos

T’esperem per a parlar de bones pràctiques en la gestió hídrica a la Marjal d’Almenara, l’Albufera i la Marjal de Pego-Oliva

per Acció Ecologista - Agró

Territori

Este divendres, 22 de novembre, Acció Ecologista-Agró et convida a la segona projecció de Camins de l’aigua, audiovisual que vam estrenar el passat dijous a La Casa Penya, el centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara. En esta ocasió, la cita serà a les 12.30 hores a la Casa dels Anglesos, el centre d’interpretació de fauna i flora dels Estanys d’Almenara.

Camins de l’aigua és un audiovisual realitzat per AE-Agró amb la productora valenciana Ukemotion, responsable, entre altres projectes, de Samarucdigital. Este vídeo, d’aproximadament 15 minuts de duració, analitza els camins que recorre l’aigua fins a arribar a tres zones humides de gran valor mediambiental: la Marjal d’Almenara, l’Albufera de València i la Marjal de Pego-Oliva.

Després de la projecció, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara (La Plana Baixa, Castelló), tindrem un col·loqui amb diferents actors locals que participen en la gestió de l’aigua en esta marjal i representants de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. De fet, Camins de l’aigua és un audiovisual produït amb el suport de la Conselleria. Concretament, a través de les ajudes per a associacions de defensa mediambiental per a la difusió de bones pràctiques en l’ús de l’aigua.

Pròximament també projectarem este vídeo en el Parc Natural de l’Albufera de València i en el Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva que, junt amb la Marjal d’Almenara, són els grans protagonistes de Camins de l’aigua, un audiovisual que aposta per una gestió hídrica responsable per a millorar i conservar els valors naturals d’estes tres zones humides.

Acció Ecologista - Agró