Taller de pintura al natural a La Casa Penya

Una activitat que combina art i marjal

per Acció Ecologista - Agró

Territori

El pròxim dissabte 30 de novembre no et pots perdre el taller de pintura al natural que la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró organitza amb la Universitat Popular de Sagunt (Camp de Morvedre, València) a la Marjal d’Almardà-Almenara. Esta cita inclourà una master class de pintura al natural a La Casa Penya, un escenari ideal per a captar amb els pinzells tota la bellesa de la marjal, la nostra particular musa.

A més a més, aprofitarem este esdeveniment per a exhibir en el centre d’educació ambiental de La Casa Penya una mostra de quadres de la marjal pintats pels alumnes de la Universitat Popular. Durant el passat curs, els alumnes de la Universitat Popular van visitar amb el seu professor la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya per a inspirar-se en les seues creacions.

Amb esta activitat que combina art i marjal volem convidar a tot el món a iniciar-se en la pràctica de la pintura al natural. I, per descomptat, vos convidem també a gaudir amb l’espectacular treball pictòric dels alumnes de la Universitat Popular. Esta cita, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sagunt, arrancarà a les 10.30 hores. Si vols participar, només has d’enviar un correu electrònic a visitescasapenya@gmail.com. Vine i viu la marjal a La Casa Penya!

Acció Ecologista - Agró