Tasta'l d'ací, un projecte per revalorar el producte valencià

El projecte ha començat una campanya de micromecenatge

Territori, Cultura

El projecte Tasta’l d’ací va nàixer el 2012 de la mà d’AU Agenda Urbana de València i ho feu amb un esperit de fer ressò i de crear xarxa entre les iniciatives valencianes que aposten per revalorar el producte valencià en diferents camps: l’agricultura, l’elaboració culinària tradicional, la indústria alimentària local i els coŀlectius en defensa d’un món més sostenible.

Després de més d’una setantena de coŀlaboracions en tots estos anys, i fruit de la recerca que hem fet progressivament per les nostres comarques, creiem necessari engegar una plataforma web on poder donar valor i reconeixement a la saviesa de la cuina valenciana de tots els temps, a les seues varietats locals, als restauradors i restauradores que ens les porten a taula, a la memòria gastronòmica dels nostres majors que cal no deixar perdre i als productors que lluiten per a fer un producte de kilòmetre zero conscienciat i sostenible utilitzant la matèria primera valenciana.

Ajuda’ns a construir una plataforma web en PWA (aplicacions web progressives) per a posar damunt la taula la cuina valenciana les seues elaboracions i productes més genuïns, recòndits i originals. Volem parar una «taula» web accessible perquè de qualsevol racó de les comarques valencianes puguem fer(-nos) conéixer com mengem els valencians i les valencianes i puguem compartir i fer xarxa per a fer de la gastronomia una senya d’identitat forta i autoreconeguda que ens unisca de nord a sud. Ens dones una maneta?

Participa en la campanya  de micromecenatge: Tasta'l d'ací

Tasta'l d'ací