La Lluita Continua, la campanya que recorda Guillem Agulló

La Lluita Continua és una campanya d’impacte social i polític que pren com a punt de partida la figura de Guillem Agulló i Salvador

per La Lluita Continua

Societat

26 anys després del seu assassinat, Guillem Agulló segueix sent un símbol de la lluita i la resistència contra el feixisme. Però aquest, com malauradament tants d’altres, és un cas desconegut per a gran part de la societat.

Per això, volem sumar-nos a tota la gent, col·lectius i organitzacions que des de fa 26 anys reivindica la seva memòria.

“La Lluita Continua” és una campanya d’impacte social i polític que pren com a punt de partida la figura de Guillem Agulló i Salvador, el seu assassinat i el judici del cas per a:

  • Promoure la memòria de Guillem Agulló.
  • Denunciar la impunitat de l’extrema dreta durant els darrers 40 anys al país.
  • Reivindicar la històrica lluita antifeixista a casa nostra.
  • Alertar sobre l’auge de renovats discursos xenòfobs i racistes que s’han instal·lat de nou en el centre del debat polític i social.

D’aquesta manera, i amb el cas de Guillem Agulló com a punta de llança, “La Lluita Continua” dóna veu a totes aquelles persones, col·lectius i grups socials que han patit -i pateixen- la xacra de l’odi, la xenofòbia, el racisme, la persecució política i la discriminació al nostre país, i de retruc, a Europa i el món.

El projecte es materialitzarà en una pel·lícula, un llibre, uns concerts i unes xarrades. Per a saber més, punxeu en el següent enllaç: La Lluita Continua

La Lluita Continua