Escola Valenciana promou la campanya nadalenca “Regalem igualtat, juguem sense sexisme”

L'objectiu és conscienciar l’alumnat dels centres sobre la construcció d'una societat més igualitària també amb jocs sense estereotips de gènere

per Escola Valenciana

Societat

La campanya s’inclou en les activitats de la Comissió d’Igualtat per una educació inclusiva i diversa basada a desfer estereotips de gènere en la compra de joguets. Els materials també inclouen un model de carta de desitjos perquè l’alumnat puga omplir-la al seu gust, amb l’encapçalament:

A l’atenció de:

Estic molt feliç. Gràcies a que l’any passat em féreu cas en les meues peticions nadalenques i em portàreu joguets no sexistes, al llarg de l’any hem jugat més juntes que mai amb les meues germanes, germans; amigues i amics. Estem aprenent coses tan importants com que qualsevol joc ens ensenya sobre com viurem la nostra vida en ser grans. I nosaltres decidim viure una vida en igualtat, sense diferències de tasques a desenvolupar en funció de si som xiquetes o xiquets; és a dir, futures donetes o homenets. Per això, qualsevol regal ens acontentarà, perquè li sabrem treure l’aprenentatge per a un futur igualitari, tant fa si són jocs de construcció, cuinetes, patins, trenca-closques, nines o balons.

Els centres escolars podeu descarregar els materials ací

Escola Valenciana