Va de bo, va de llibres

per La Veu dels Llibres

La Veu dels Llibres

Va de bo, va de llibres
Va de bo, va de llibres | Books HD

Eixim a les pantalles des d’ara, 15 de febrer de 2020, amb un optimisme que considerem justificat. Volem parlar de llibres, llibres en la nostra llengua. Ho farem tant de la nostra producció original com de la traduïda. No ens limitarem al llibre “literari”. Tota obra d’informació o de formació, amena o susceptible de llegir-la un públic mitjà, no especialitzat, cabrà també en les nostres pàgines. També parlarem dels fets i les circumstàncies relacionats amb el món del llibre.

Venim a omplir un buit. No hi ha tantes, i fins i tot podem dir que n’hi ha ben poques, de publicacions que, com La Veu dels Llibres s’ocupen del nostre moviment editorial.

També venim a omplir un altre buit, o almenys una part d'aquest: el que deixa La Veu del País Valencià-Diari La Veu, al llarg de set anys de periodisme, que si bé no han donat el fruit que volíem, ni de bon tros es pot dir tampoc que hagen sigut estèrils. No gens. Ben al contrari, ens hem fet un nom i una experiència, a partir dels quals continuarem treballant. Com se sol dir, hi hem aprés molt dels errors, però més encara dels encerts.

Per això, entre altres propostes, marca La Veu, us presentem des d’ara La Veu dels Llibres, on parlarem de llibres i d’autors. Ho fem convençuts que tenim una producció editorial rica, abundant i –com totes– molt diversa en gustos, temes, gèneres i qualitat. D’això hi parlarem, tot esperant que podrem ajudar a orientar-se els lectors en les seues expedicions per les llibreries –físiques o electròniques–, suggerint-los lectures que els podrien resultar satisfactòries.

Hem invitat a participar-hi una llarga llista de col·laboradors a dir la seua, a parlar sobretot de llibres que, segons el seu criteri personal, mereixerien l’atenció, o més atenció encara, del públic lector.

Va de bo, va de llibres.

Equip La Veu dels Llibres