El concurs literari Ficcions tanca amb 3.660 inscrits, més de 700 del País Valencià

per AMIC - NLV

Llengua

El concurs literari 'Ficcions' tanca amb 3.660 inscrits, més de 700 del País Valencià
El concurs literari 'Ficcions' tanca amb 3.660 inscrits, més de 700 del País Valencià

Un total de 701 alumnes de 53 centres educatius del País Valencià participen en el concurs de creació literària ‘Ficcions, l’aventura de crear històries’ enfocat a joves de 14 a 18 anys. L’IES Cayetano Sempere d’Alacant és el centre amb més registres amb un total de 182 inscrits i, concretament, Alacant és la província del territori més participativa amb 328 joves, seguida de València que compta amb 202 inscrits i, per últim, Castelló amb 171 registres.

En total, Ficcions ha aconseguit 3.660 joves inscrits de 277 escoles d’arreu del territori de parla catalana.

En la següent taula es pot observar la distribució de participants per territoris:

Un any més, les xifres suposen un èxit, ja que Ficcions continua superant fronteres. Concretament, s’ha ampliat la participació en la Franja de Ponent (Matarranya) amb 63 participants i, per primer cop s’han unit al concurs literari 14 estudiants d’Andorra i 1 de Palència.

Les inscripcions per participar en el certamen de creació literària es van activar el passat 1 d’octubre i es van tancar el dia 3 de febrer amb la pujada del primer capítol. A través de la pàgina web www.ficcions.cat qualsevol usuari pot llegir els capítols que van publicant els joves participants.