Gràcies als 100 primers Agermanats/des Micromecenes de 150€

per NLV, Moisès Vizcaino

Societat

Gràcies als 100 primers Agermanats/des Micromecenes de 150€
Gràcies als 100 primers Agermanats/des Micromecenes de 150€

Des del passat 29 de febrer ja som més de 100 les persones agermanades micromecenes de 150€ en la nova modalitat d'agermanament a LA VEU a través de la Fundació Cultural Jordi de Sant Jordi CV, que actua com a mecenes per a impulsar Nosaltres La Veu i amb l'objectiu de recuperar Diari La Veu.

Recordem l’objectiu del número de persones agermanades micromecenes per a fer realitat aquest projecte:

Nosaltres La Veu és la publicació digital continuadora des de l’1-1-2020, del projecte LA VEU, a través de la qual pretenem recuperar amb 2.000 agermanats/des Diari La Veu del País Valencià, finançat per persones agermanades micromecenes.

Volem sumar i integrar l'autenticitat de la primera etapa de LA VEU (2013 a 2016 sota el domini www.laveupv.com) amb la major professionalitat i qualitat de la segona etapa (2017, 2018 i 2019 amb el domini www.diarilaveu.com), amb la implicació, participació i empoderament de la societat en una tercera etapa, a través dels agermanats/des que asseguren la llibertatfinancera del projecte per a no dependre mai més de la publicitat institucional i d’empreses, per a exercir sobiranament el dret humà a la llibertat d'expressió i d'opinió (art. 19 DUDH) i per a poder fer lliureperiodisme i comunicació no dependents de l’administració ni de les grans corporacions.

La decisió del tancament de l’actualització de Diari La Veu a data del 31-12-2019 va ser molt dolorosa, molt difícil i complicada, però al mateix temps ens ha resituat en una proposta molt clara per a recuperar-lo: la clau de Diari La Veu i del del lliureperiodisme seran els agermanats/des micromecenes. En definitiva, la part de la societat amb consciència lingüística i de país, disposada a contribuir econòmicament en projectes comunicatius i periodístics independents de servituds del poder econòmic i politicoinstitucional, que aporten valor a la vida col·lectiva, que aposten per reivindicar canvis socials i exigir la igualtat lingüística.

Vosaltres, els 100 primers agermanats/des, ens encoratgeu a treballar de valent per a fer real el somni de sumar-ne 400 més per a arribar a l’objectiu de 500 agermanats/des. I amb 500 continuarem per a assolir-ne 2.000. Aquesta és la força de nosaltres, la gent del país. Moltes gràcies.

Si encara no ho heu fet i voleu sumar-vos: www.agermanatalaveu.com

Castelló de la Ribera, 23 d’abril de 2020

Moisès Vizcaino
Editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià