Normalitzen els rètols al terme municipal de Castelló de la Plana

per Plataforma per la Llengua

Llengua

Normalitzen els rètols al terme municipal de Castelló de la Plana
Normalitzen els rètols al terme municipal de Castelló de la Plana

Gràcies a un dels nostres socis, la Plataforma per la Llengua va sol·licitar a l'Ajuntament de Castelló de la Plana la retolació en valencià i la correcció d'alguns senyals instal·lats al terme municipal. Un dels rètols era en castellà, amb el text «Camino La Huerta», que és un topònim inexistent, i això, a més, contradeia l'oficialitat del valencià en la toponímia, tal com recull el Reglament municipal de normalització. A més, dos senyals tenien faltes d'ortografia, «Camí d'Orta» i «Camí de la Obra».

Els rètols estaven situats a l'encreuament de la carretera CV-149 (Castelló-Benicàssim), i vora les ermites de Sant Roc de Canet i de Sant Francesc de la Font.

Ara ens congratulem de constatar que l'Ajuntament de Castelló, atenent la reclamació de la Plataforma per la Llengua, ha fet instal·lar nous senyals normalitzats i correctes. Des de l'ONG del valencià valorem els canvis positivament com un èxit per a tota la societat.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací