Tornen les visites guiades a La Casa Penya

per Acció Ecologista - Agró

Territori

Tornen les visites guiades a La Casa Penya
Tornen les visites guiades a La Casa Penya

AE-Agró i l’Ajuntament de Sagunt acordem reobrir escalonadament el centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara

La crisi sanitària del COVID-19 i les mesures de confinament decretades per l’Estat d’Alarma ens van obligar a tancar La Casa Penya el passat mes de març. De fet, l’última activitat realitzada en el centre d’educació i voluntariat mediambiental de la Marjal d’Almardà-Almenara va ser el diumenge 8 de març. Concretament, eixe dia vam realitzar una visita guiada.

Davant la impossibilitat de programar convocatòries en La Casa Penya, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) vam decidir el passat mes d’abril llançar un programa d’activitats virtuals. I substituir les visites guiades dels diumenges per visites on line temàtiques, durant les quals hem parlat de la Marjal d’Almardà, dels seus ecosistemes, la seua flora, les seues aus, la seua fauna aquàtica, el cicle de l’aigua…

Ara, amb l’inici de la “nova normalitat”, Acció Ecologista-Agró i l’Ajuntament de Sagunt hem acordat reobrir escalonadament el centre d’educació ambiental de la Marjal d’Almardà i sempre respectant estrictament les mesures de seguretat sanitàries decretades. Alhora, també hem decidit mantindre alguna de les convocatòries on line que teníem programades per a este mes de juny.

Este diumenge, 7 de juny, realitzarem la primera visita guiada a La Casa Penya de la “nova normalitat”. La cita serà d’11.00 a 13.00 hores. Per a participar t’has d’apuntar enviant un correu a visitescasapenya@gmail.com i rebre la confirmació de la reserva de la plaça. Tens fins al dijous per a apuntar-te. Per ara, l’aforament de les visites serà limitat, per a poder mantindre així la distància interpersonal de seguretat i, a més a més, minimitzar molèsties a la fauna de la marjal, que actualment es troba en període de reproducció.

En el correu de confirmació de la reserva t’enviarem també el protocol sanitari que hauràs de complir i una sèrie de recomanacions i bones pràctiques. Per respecte a la resta de participants, vos demanem responsabilitat i que sigueu rigorosos en el compliment del protocol. Entre altres mesures, haureu de portar carassetes, a ser possible reutilitzables per a reduir la petjada ecològica de l’activitat.

En cas de no tindre plaça per a la visita del diumenge, t’oferirem la possibilitat d’apuntar-te a la següent. I sota cap circumstància s’acceptarà a cap persona que no tinga la seua plaça reservada i confirmada correctament. A més a més, recorda que també t’oferim la possibilitat de concertar visites per a grups reduïts cada dijous d’11.00 a 13.00 hores. Concretament, enviant un correu a visitescasapenya@gmail.com. Quan formules la reserva, rebràs un correu amb la confirmació de l’activitat i també el protocol sanitari de seguretat.

Finalment, destacar que l’activitat on line que mantenim per a este mes de juny en La Casa Penya és el contacontes infantil Un cuento mágico amb Coralina Conta (La Ninya Cristal). La cita serà el dissabte 20 de juny, a les 12.00 hores, a través de la plataforma Zoom. Esperem que tinga el mateix èxit que el contacontes El tesoro más grande que vam programar el dissabte 16 de maig.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací