Es fa públic el Manifest per la Vida Rural

per Maestrat Viu

Territori

El Manifest per la Vida Rural s’ha fet públic avui 10 de juny de 2020 a través de les xarxes socials de la Plataforma No al Yellowstone Europeo. El document exalça la història, els recursos naturals i el treball de la gent que viu a les comarques del Baix Ebre, el Maestrat, el Maestrazgo, el Matarranya, el Montsià, els Ports, la Terra Alta i la Tinença de Benifassà, i incideix en la complicitat de l’Administració amb projectes que es volen dur avant sense estudis previs de viabilitat i sense la participació efectiva de la ciutadania.

Maestrat Viu canalitzarà les adhesions al Manifest per la Vida Rural, que estan obertes a particulars, associacions, plataformes, empreses i ajuntaments. Per fer efectiva l’adhesió, els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a maestratviu@gmail.com, tot indicant el nom, cognoms i NIF de la persona o representant, i explicitant aquesta voluntat.

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací