Assolim el 50% del primer objectiu de 500 persones agermanades

Continuem sumant dia a dia més agermanats/des per a recuperar La Veu

per Moisès Vizcaino

Societat

Redacció de Diari La Veu en 2019
Redacció de Diari La Veu en 2019

El passat 24 d’abril vos vam informar que havíem superat les 100 primeres persones agermanades de 150€ des del 29 de febrer, dia que celebràrem la reunió en la Societat Coral El Micalet de València i explicàrem els nous objectius. Hui tenim la satisfacció de dir-vos que hem arribat ja a la xifra de 250 micromecenes i és per això que volem agrair-vos públicament el vostre suport.

Com ja sabeu, per tal de fer realitat el projecte, tenim l’objectiu d’arribar a 500 persones agermanades en una primera fase i a 2.000 en una segona.

Amb el vostre suport ens encoratgeu a seguir treballant de valent per a poder tornar a editar un diari 100% independent i 100% en valencià: Diari La Veu del País Valencià. Aquesta és la força de nosaltres, la gent del país. Moltes gràcies.

Si ja s’heu agermanat, ens podeu ajudar informant del projecte als vostres amics. Recordeu que les donacions, fins a 150€, són deduïbles fins al 100% en la declaració de la renda, ja que es fan a través de la Fundació Cultural Jordi de Sant Jordi, que és l’entitat mecenes del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià. Teniu tota la informació en https://www.agermanatalaveu.com/

I si encara no ho heu fet, vos convidem a sumar-vos ara a La Veu.

Moisès Vizcaino (@MoisesVizcaino_)
Editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià