Concentració davant del TSJ a València 'contra l'últim atac a la unitat de la llengua'

per NLV, J.P.S.

Llengua

Un centenar de persones es concentra davant del TSJ a València 'contra l'últim atac a la unitat de la llengua'
Un centenar de persones es concentra davant del TSJ a València 'contra l'últim atac a la unitat de la llengua'

Vora un centenar de persones convocades per Intersindical s'ha concentrat a les 11 del matí de hui davant de la seu del Tribunal Superior de Justícia a València en contra de la sentència del Tribunal Suprem que anul·la alguns preceptes del decret de la Generalitat que regula els usos de les llengües oficials a l’administració valenciana. Els concentrats, al crit de “Sí al valencià”, han criticat l'esmentada sentència, entre altres coses, perquè consideren que és un atac directe contra la nostra llengua i posa en perill la normalització del valencià en les nostres institucions i en la societat en general.

Entre els assistents estaven Manuel Carceller, de Plataforma per la llengua, Antoni Infante, de la Plataforma pel Dret a Decidir PV, Beatriu Cardona, d’Intersindical i l’ex diputat al Congrés per ERPV Agustí Cerdà. L’acte ha transcorregut sense cap incident i amb una presència considerable d’efectius policials.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací