Puchol II, Tomàs II i Guillermo, nous campions de la Lliga d'Escala i Corda

per NLV, Funpival

Societat

Puchol II, Tomàs II i Guillermo, nous campions de la Lliga d'Escala i Corda
Puchol II, Tomàs II i Guillermo, nous campions de la Lliga d'Escala i Corda

L’equip representatiu de Vila-real és el nou campió de la XXIX Lliga Bankia d’escala i corda després de véncer a Benidorm per 60-45. Puchol II, Tomás II i Guillermo es van convertir dissabte en els grans triomfadors de la competició davant Pere Roc II, Javi i Carlos en una partida disputada al trinquet de Pelayo que va estar marcada per la calor.

Tot i la victòria vila-realenca, eren els de la Marina Baixa els que van dur el pes del marcador als primers jocs. El trio de Puchol II sumava el primer tanteig però ràpidament els benidormers es van posar per davant. Pere Roc II i Javi van lluitar contra el rest de Vinalesa que estava sofrint per l’alta temperatura. L’aparició de Tomàs II va resultar clau perquè Puchol II poguera dosificar el seu esforç i liderar al seu equip cap a la victòria. Tanmateix, Guillermo va estar molt seriós al llarg del duel i no va patir en la pressió de la ferida.

Amb 30 iguals, era el torn de Vila-real. La formació castellonenca es situava per davant al següent joc i ja no va deixar als benidormers que els capgiraren el marcador. El trio de Puchol II va aconseguir dos jocs d’avantatge que significarien el marge per encarar el final del duel sense la pressió que sí van tindre els seus rivals.

Així, Guillermo alça la seua primera Lliga en el seu debut en una competició professional oficial, igual que Tomás II a la seua segona oportunitat, la primera com a mitger. Puchol II, per la seua banda, conquereix la segona Lliga en la tercera final.

A la final van assistir Enric Morera, president de les Corts Valencianes; Jaime Casas, director de la territorial de Bankia de València i Castelló; Toni Gaspar, president de la Diputació de València; Josep Miquel Moyà, director general de l’esport de la Generalitat Valenciana; Pilar Bernabé, regidora d’esport de l’Ajuntament de València; Javier Serralvo, regidor d’esports de l’Ajuntament de Vila-real; Mariló Cebreros, regidora d’esports de l’Ajuntament de Benidorm; Josep María Cataluña, president de la Fundació de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana; José Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana; i Alfred Costa, director general d’À Punt.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací