La Federació Valenciana de Nanos i Gegants estrena nova pàgina web

per Federació Valenciana de Nanos i Gegants

Societat

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants estrena nova pàgina web
La Federació Valenciana de Nanos i Gegants estrena nova pàgina web

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants (FVNG) és una entitat que s’ha marcat com a objectiu divulgar el món geganter valencià mitjançant l’estudi, protecció i dinamització del mateix. Aquesta vol esdevindre un espai on crear un vincle entre totes les colles geganteres, així com les portadores d’imatgeria referida als gegants i als nanos. Aquest espai ofereix ajuda i assessorament tant a colles experimentades i longeves com a colles que volen formar-se des de zero. Hui dia la Federació està configurada per més de 25 entitats, entre les que es troben colles geganteres, grups de danses i associacions culturals, entre altres. Des de la seua constitució l'any 2011, la FVNG ha desenvolupat tasques d'assessorament, tant a colles geganteres com altres que no ho són però han volgut introduir aquesta tradició en les seues festes i també ha organitzat diferents actes de promoció de la geganteria. 

Ara, la FVNG ha posat en marxa un nou lloc web on es recull tot tipus d'informació sobre la mateixa. Així, s'hi troba disponible la història de l’entitat, l'organigrama, els serveis que ofereixen a les colles federades, el cens complet de colles federades, així com l'agenda d’activitats locals d’aquestes, entre altres coses. 

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací