Nosaltres La Veu enceta una nova etapa impulsada amb nous continguts

per NLV, Moisès Vizcaino

Societat

Detall de La Veu en paper, col·laboració de gener amb l'Ara.cat
Detall de La Veu en paper, col·laboració de gener amb l'Ara.cat

Des de l'1 de gener, la sinergia entre els esforços de moltes persones ha fet possible que el projecte La Veu del País Valencià continue endavant. En primer lloc, moltes gràcies a totes elles! Tant pels continguts participatius que des del primer moment ens envien els nostres col·laboradors de manera altruista, així com per la faena de les persones que han fet possible La Veu dels Llibres, gràcies a la qual s'ha pogut crear una secció amb continguts literaris que s'actualitza cada dissabte. Sense elles, res de tot açò és possible.

Ara comencem una nova etapa i, per a fer-ho, és clau la participació de les més de 300 persones que ja heu decidit passar a ser micromecenes de 150€, així com també d'aquelles que seguiu agermanades amb la vostra donació d'anys anteriors. N'estem enormement agraïdes, ja que amb el vostre suport tenim forces i motius per seguir treballant per tal d'aconseguir les 500 persones agermanades micromecenes que ens garantiran una viabilitat mínima amb la qual impulsar-nos cap a les 2000: una xifra que possibilita que el Diari La Veu del País Valencià esdevinga un mitjà de comunicació no només viable, sinó també independent.

D'aquesta manera, gràcies al vostre impuls econòmic i emocional, és possible anunciar que a partir del proper dilluns 5 d'octubre incorporarem nous professionals de la comunicació, els quals aportaran continguts propis per a l'últim trimestre de 2020, amb l'objectiu d'impulsar, renovar i reforçar el projecte Nosaltres La Veu, amb la finalitat última de recuperar el Diari La Veu del País Valencià. En aquest sentit, aprofitem per a encoratjar-te, a tu, lector, que també eres sabedor de la necessitat d'un projecte comunicatiu i independent en la nostra llengua, fet per –i, fet per a- persones valencianes, a formar-ne part.

Amb aquestes noves incorporacions, esperem gaudir de continguts propis amb rigor comunicatiu en diverses àrees de l'actualitat que comprenguen tants vessants com siga possible de la societat i de la cultura: ciència, política, història, activisme, entreteniment, tradicions, etc. Entre les persones col·laboradores trobareu noms com Francesc Viadel, Amàlia Garrigós, Sergi Tarín, Marta Meneu, Sebastià Carratalà, Sergi Moyano, Jordi Sebastià, Vicent García Devís així com membres de la cooperativa El Rogle-Mediació, Recerca i Advocacia.

Així, cada diumenge i cada dilluns del que queda d'any 2020, esperem trobar-vos entre les línies d'aquests nous reportatges, entrevistes, cròniques o notícies que configuraran les portades de Nosaltres La Veu i que esperem de bon grat que vos siguen de gran interés. No obstant, la resta de dies de la setmana també podreu trobar-nos en les publicacions de continguts participatius, com fins ara hem fet diàriament.

Amb força i entusiasme, seguim!

Moisès Vizcaino (@MoisesVizcaino_)
Editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací