El FCCC2020 acull l'estrena en valencià de 'La boda de Rosa'

per NLV

Cultura

El FCCC2020 acull l'estrena en valencià de 'La boda de Rosa'
El FCCC2020 acull l'estrena en valencià de 'La boda de Rosa'

El VI Festival Cinema Ciutadà Compromés presenta l'estrena de la versió valencià de la premiada La boda de Rosa (2020), dirigida per Icíar Bollain i que compta amb actors de reconegut prestigi com Candela Peña o Sergi López. La projecció tindrà lloc aquest dijous 29 d'octubre als Cinemes LYS.

La Boda de Rosa conta la història de Rosa, que a punt de fer els 45 anys, s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix marxar, deixar-ho tot i prémer el botó nuclear. Vol prendre les regnes de la seua vida i complir el somni de tenir un negoci propi. Però prompte descobrirà que els seus germans i la seua filla tenen altres plans, i que canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar.

En finalitzar la pel·lícula, hi haurà un col·loqui amb la participació d'actors i membres de l'equip de producció de l'obra; Fernando Franco, crític cinematogràfic i membre del jurat del VI FCCC2020 i Emília Bolinches, vicepresidenta d'ACICOM i directora del jurat del festival.

Podeu adquirir l'entrada a un preu especial, 5 euros, gràcies a les sinergies entre el FCCC2020 i els Cinemes LYS. Per adquirir les entrades es podrà fer en taquilla o a través del web dels LYS.

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Informa't i fes-te agermanada ací