El valencià no té els mitjans de comunicació que hauria de tindre

per Víctor Labrado

Societat

Víctor Labrado
Víctor Labrado | NLV

El valencià no té els mitjans de comunicació que hauria de tindre. És evident: només cal posar en marxa una televisió, una ràdio, entrar a l'ordinador a veure quina premsa hi ha digital en valencià, i és evident que no n'hi ha prou. La nostra llengua no disposa del mínim de suport en els mitjans de comunicació. Els valencianoparlants tenim dret –perquè parlem de drets humans– com a parlants d'una llengua que volem continuar parlant, a realitzar-nos plenament en la nostra llengua.

Necessitem un diari 100% en valencià, perquè no en tenim cap. De fet, en necessitem més d'un, però si no en tens cap, cal començar pel primer. I el primer diari en valencià que hem de fer és La Veu: del País Valencià.

Només el podem fer nosaltres, agermanant-nos a La Veu. Ja en som més de 400 i cal que arribem als 500 dins aquest any 2020. Amb més agermanats, avançarem cap a la creació del Diari La Veu del País Valencià i assegurarem la continuïtat de La Veu dels Llibres. Tindrem la independència econòmica que fa possible l'altra independència: la d'escriure i publicar lliurement.

Víctor Labrado
Coordinador de La Veu dels Llibres

Agermana't ací.

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací