Homenatge sonor a Llorenç Giménez

per Francesc Gisbert

Cultura

Homenatge sonor a Llorenç Giménez
Homenatge sonor a Llorenç Giménez | IMATGE D'ARXIU

Llorenç Giménez ens va deixar fa poc. Una bona colla d'amistats vam voler retre-li homenatge amb el llibre Conte Contat (Edicions del Bullent). En total, més de vint-i-dos representats del món de les lletres i altres tants del món de la il·lustració. El llibre ha quedat molt lluït i fa goig, per dir-ho clar i ras. Amàlia Garrigós va acceptar el repte que li vaig proposar, des de la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat: elaborar un programa de podcast, de ràdio per internet, amb testimonis i fragments dels contes.

Vos oferim un homenatge sonor a Llorenç Giménez, conduït per Amàlia Garrigós. A partir de Conte contat. Intervenen Rosa Serrano, la seua filla Mònica, Enric Lluch, Carles Cano, Almudena Francés, Teresa Broseta, Jordi Raül Verdú, Domingo Chinchilla, Josep Antoni Fluixà, Anna Roig, Núria Sendra, Maria Jesús Bolta i Francesc Gisbert.

Una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat (Escola Valenciana), amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport / Sempre Teua.

Vos convide a parar l'orella i gaudir del nostre homenatge.

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací