'Pica i canta', la nova llista de música nadalenca creada per Noè Rivas

La nova selecció de cançons per escoltar per Nadal, elaborada pel músic i animador Noè Rivas, recull més de dues hores de música en llengua catalana per gaudir d'aquesta època de l'any en família

per Plataforma per la Llengua

Cultura

'Pica i canta', la nova llista de música nadalenca creada per Noè Rivas
'Pica i canta', la nova llista de música nadalenca creada per Noè Rivas

Amb l'arribada de les festes de Nadal la Plataforma per la Llengua presenta "Pica i canta", la llista de música nadalenca creada per Noè Rivas amb la voluntat de fer arribar la llengua catalana a totes les cases durant aquesta època de l'any.

"Pica i canta" agrupa cançons de Josep Thió, Dani Miquel, Macedònia, Lexu's, Cris Juanico, Obeses, Quimi Portet, Noè Rivas, Miqui Giménez, La Pegatina, Judit Neddermann i molts més. La llista està adreçada a un públic infantil i familiar, i pretén promocionar un recull de nadales de diferents autors i grups per tot el domini lingüístic.

Noè Rivas, músic, compositor, intèrpret, pedagog i animador d'espectacles familiars i infantils ha estat l'ideòleg d'aquest recopilatori infantil. El músic barceloní, fundador del col·lectiu Cinc Dits d'Una Mà i amb més d'una quarantena de publicacions i participacions en discos i llibres de temàtica infantil, ha rebut diversos premis en valoració de la seva tasca i obra en el sector musical i familiar, com ara el premi ARC el 2005 o el premi Reconeixement Infància el 2009.

Aquesta llista temàtica no és l'única que ha creat la Plataforma per la Llengua! L'entitat té cinc llistes més a Spotify perquè pugueu escoltar la millor música en català: "Carretera i canta", "Fes-te la festa", "Moments únics", "Créixer cantant" i "Cantar sense parar", creades amb la col·laboració d'artistes del panorama musical català com Lluis Gavaldà, Dàmaris Gelabert o El Pot Petit. Descobreix-les!

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací