Primer objectiu superat! Ara fem possible Diari La Veu!

per NLV, Moisès Vizcaino

Societat

Moltíssimes gràcies! Amb les vostres aportacions hem superat el primer dels objectius que ens havíem marcat per a recuperar Diari La Veu. Ja sou més de 500 persones agermanades al projecte. Després de la crida per salvar La Veu que vos vam fer fa unes setmanes, hem tingut un gran creixement en donacions i és per això que estem molt contents. Continuem pensant que és absolutament necessari que hi haja mitjans de comunicació 100% en valencià i seguirem treballant en 2021 per a fer viable aquest projecte.

Com ja vos hem informat, açò és només un primer pas. Necessitàvem 500 micromecenes per a superar el primer objectiu i ara la pròxima fita és arribar a les 1.000 aportacions, cosa que possibilitarà recuperar Diari La Veu amb un pressupost de mínims i amb el diari a mitja màquina, és a dir, amb la meitat de recursos i continguts diaris que teníem abans del tancament. Això sí, tornarem a publicar la secció de notícies d’actualitat. A més, utilitzarem de nou la capçalera de Diari La Veu del País Valencià i el domini diarilaveu.com. També ampliarem la col·laboració que hem encetat amb el diari en paper El Grat mitjançant un suplement mensual.

Una vegada superada la barrera del miler, aspirem a poder arribar a una tercera fase amb 2.000 persones agermanades. Això ens permetrà tenir un pressupost que ens garantisca ser un mitjà econòmicament viable i totalment independent.

Com sabeu, darrere del projecte La Veu no hi ha cap entitat bancària ni cap gran empresa, tampoc cap partit polític ni cap grup de comunicació. Només volem dependre de vosaltres. A més, gràcies al fet que les donacions de nova modalitat es fan a través de la Fundació Cultural Jordi de Sant Jordi, podreu deduir-vos el 100% de l'import, fins a 150€, si sou contribuents d'IRPF.

Suma’t ara a l’objectiu de recuperar Diari La Veu del País Valencià! Demostrem que tenir un diari en valencià i independent és possible! Agermana't ací.


Moisès Vizcaino
(@MoisesVizcaino_)
Editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu
Fundador del projecte comunicatiu La Veu del País Valencià