La Plataforma per la Llengua impulsa el retorn del diari La Veu el 2021

per NLV

Societat

Moisès Vizcaino, editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu, i Manuel Carceller, delegat de Plataforma per la Llengua al País Valencià
Moisès Vizcaino, editor de Diari La Veu i Nosaltres La Veu, i Manuel Carceller, delegat de Plataforma per la Llengua al País Valencià

La Plataforma per la Llengua ha arribat a un acord amb l'empresa editora de l'actual publicació Nosaltreslaveu.cat, per a recuperar l'edició del digital Diari La Veu durant el 2021. Des del 2013 fins al 2019 La Veu va ser el diari d'actualitat editat 100% en valencià. La manca de finançament de les administracions públiques, especialment de la Generalitat Valenciana, va implicar la paralització d'aquest projecte periodístic, que ara rebrà un nou impuls amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua.

L'ONG del valencià aportarà 10.000 euros a La Veu. Aquest patrocini és ara una ajuda fonamental per al futur immediat del projecte, però el mitjà continua necessitant independència financera. Per part de la Plataforma per la Llengua es considera estratègic el suport als mitjans de comunicació en llengua pròpia al País Valencià. La Veu aspira a igualar i superar els 150.000 usuaris únics de mitjana que va assolir abans del tancament del seu diari.

La Veu farà difusió informativa d'activitats, esdeveniments, notes de premsa i articles elaborats per la Plataforma per la Llengua País Valencià. Els socis de l'entitat rebran també la revista d'informació i crítica literària La Veu dels Llibres, en format digital.

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Agermana't ací