Un impuls a favor de l'espai audiovisual en la nostra llengua

FOLC i Reciprocitat Ara es reuneixen per impulsar la campanya a favor de la creació d’un espai audiovisual compartit en la nostra llengua en tots els territoris del nostre domini lingüístic

per Reciprocitat Ara!

Societat

Membres de FOLC i de Reciprocitat Ara en la reunió d'ahir
Membres de FOLC i de Reciprocitat Ara en la reunió d'ahir

La Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) i Reciprocitat Ara treballen, des de fa mesos, per aconseguir unes reivindicacions que tenen una llarga tradició i que, en aquests moments, estan de plena actualitat per les campanyes que diverses entitats, entre les quals es troben Reciprocitat Ara i la FOLC, han implementat amb diverses iniciatives a les xarxes socials, institucions i localitats de tots els territoris de parla catalana. 

La FOLC i Reciprocitat Ara demanen als governs autonòmics de les Illes Balears, Catalunya i País Valencià, als partits polítics i a les corporacions de mitjans de comunicació que atenguen les seues peticions per posar en marxa la reciprocitat i l’espai audiovisual compartit amb rapidesa. En eixe sentit consideren que la majoria de la població hi està d’acord en la recepció de les emissions de la CCMC, CVMC i IB3, així com dels senyals de RTV Andorra o de català de France 3 i aprofundir en les col·laboracions i intercanvis comuns per enfortir l’espai de comunicació en català, pensant en les persones nouvingudes i especialment en les noves generacions (públic infantil i juvenil). 

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Agermana't ací