Mulet demana explicacions al Govern espanyol per la Inspecció de Treball a Diari La Veu

per NLV

Política

Carles Mulet / Foto: Compromís
Carles Mulet / Foto: Compromís

Carles Mulet, senador per Compromís, ha presentat al registre d’entrada del Senat un escrit en què exposa els fets que expliquem en el comunicat que vam publicar ahir i pregunta al Govern espanyol si ha mamprés algun tipus de campanya persecutòria contra els mitjans independents que publiquen en valencià al País Valencià i quin és el motiu d’aquesta actuació. També pregunta si s’ha actuat contra altres mitjans valencians i quines mesures pensa adoptar el Govern per complir l’article 3 de la Constitució i protegir i posar en valor  el valencià i, per extensió, els mitjans de comunicació que fan un gran esforç per normalitzar la nostra llengua. 

Les últimes hores hem rebut moltes mostres de suport d’agermanats, lectors, simpatitzants i organitzacions cíviques d’arreu del País Valencià. Unes mostres d’ànim i afecte que totes les persones que formem l’equip d’Edicions Edicions Diari La Veu Cooperativa Valenciana agraïm profundament. 

Malgrat les dificultats i entrebancs, estem decidits a persistir en la defensa de la llibertat d’expressió, de la nostra llengua i d’uns mitjans de comunicació independents. I ho farem mitjançant la via administrativa i davant del tribunals de justícia. 

Continuarem endavant amb el nostre full de ruta per tal d'aconseguir les persones agermanades necessàries i poder tornar a editar Diari La Veu del País Valencià al més prompte possible.

Si voleu formar part de la comunitat de persones agermanades a La Veu o simplement voleu fer una donació puntual, ho podeu fer ací