El Col·lectiu Ovidi Montllor s'uneix a les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasel

El comunicat dels artistes afirma que «són ben conscients de la necessitat imprescindible de la llibertat creativa i d'expressió»

per Viasona

Cultura

Pablo Hasel
Pablo Hasel

El Col·lectiu Ovidi Montllor de músics i cantants del País Valencià s'ha unit a través d'un comunicat a les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasel i en favor de la llibertat d'expressió. Com a col·lectiu d'artistes afirmen que «són ben conscients de la necessitat imprescindible de la llibertat creativa i d'expressió».

Pablo Hasel es troba, a hores d’ara, comminat a presentar-se per a ser empresonat per denunciar la corrupció dels Borbons i els abusos policials. Segons aquest col·lectiu «no hi ha prova més evident de l’atac a la llibertat d’expressió que impulsen des de les instàncies més altes del sistema judicial espanyol. Les llibertats de totes i tots perillen, les de les artistes de tota mena i condició, les de les activistes socials i culturals i les de qualsevol que s’atrevisca a alçar la veu davant d’aquest estat de coses».

En aquest sentit reclamen que no es pot passar per alt ni consentir aquest atac a les llibertats i els drets humans, que consideren greu i continuat. Amb aquest comunicat el Col·lectiu Ovidi Montllor vol posicionar-se amb tots aquells que denuncien la manca de llibertats i les injustícies a l’Estat espanyol.

 

 

Només amb el teu suport tindrem viabilitat i independència financera. Amb una aportació de 150€ a la fundació Jordi de Sant Jordi podries recuperar fins al 100% de l'import.

Impulsem Nosaltres La Veu, recuperem Diari La Veu!

Fes-te agermanada ací