Hui complim un any de La Veu dels Llibres, sobretot, gràcies a ell

per Moisès Vizcaino

Tribuna

Sí. Sense pretendre fer elogis buits de contingut, sinó amb voluntat de ser fidels a la veritat dels fets, volem fer un reconeixement públic i just. Per això, vos hem de dir que La Veu dels Llibres és una idea original de l’escriptor i activista Víctor Labrado. Una iniciativa que hem fet nostra com a editors treballant amb esperit d’equip. I des d’ací li donem les gràcies de forma pública.

El setembre de 2019, Víctor Labrado ens va buscar per parlar de la seua idea: editar una revista d’informació i crítica literària sobre els llibres escrits o traduïts en català/valencià, fonamentada en la llibertat d’expressió dels col·laboradors externs i freelances, que escriuen els seus articles i trien les obres i, a més, representen tots els territoris del nostre àmbit lingüístic. Un projecte comunicatiu valencià en clau de tots els territoris de parla catalana. 

Per a portar endavant aquesta idea, a més de proposar-nos que en fórem els editors -una proposta que acceptàrem des del primer dia-, Víctor Labrado va buscar i va trobar els mecenes que han fet possible retribuir els continguts de La Veu dels Llibres durant el primer any, i actualitzar-los cada dissabte. El nostre agraïment públic a les persones que han fet de mecenes, amb les quals ens hem reunit de forma periòdica per tal d’explicar-los tota la gestió dels continguts, les novetats, els especials i, com no, de la part econòmica. Sense la seua implicació no haguera estat possible: una lliçó per als nostres empresaris que haurien de contribuir a donar suport econòmic a la difusió de projectes com aquest. 

I gràcies a les complicitats, al compromís i al treball altruista del fundador, dels mecenes i  de l’equip de La Veu, sumat a la implicació dels col·laboradors, editorials, ajuntaments i institucions que han participat en aquest primer any, hem fet possible que  La Veu dels Llibres complisca un any. 

I no només hem fet una revista sobre llibres en la nostra llengua. Aquest projecte ens ha donat la motivació suficient per impulsar Nosaltres La Veu des del començament del 2020 i per treballar a fi de recuperar Diari La Veu dels País Valencià. Sempre agraïts. 

La publicació d'aquest contingut ha sigut possible gràcies a les més de 600 agermanades.
Amb una donació de 150€ a la fundació Jordi de Sant
Jordi és possible recuperar fins al 100% de l'import.

Suma-t’hi! Només amb el teu suport recuperarem Diari La Veu!
Agermana't ací