Quim Torra presenta «Les hores greus» a València

L'expresident de la Generalitat de Catalunya presenta el seu últim llibre al Centre Octubre aquest dilluns a les 19h

per NLV

Cultura, InfoLlibres

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra
L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, presenta el seu últim llibre, Les hores greus, al Centre Octubre de València aquest dilluns a les 19h. L'acte, organitzat per Símbol Edicions, la llibreria Fan Set i Acció Cultural del País Valencià, comptarà amb la presència d'Anna Oliver, presidenta d’ACPV, l'escriptora Núria Cadenes, i l’autor.

Les hores greus és és el dietari  que va escriure del 15 de març al 30 d’abril del 2020, quan el president Quim Torra va viure en bona part sol i confinat, malalt de la COVID, a la Casa dels Canonges. Uns dies crítics, plens d’hores greus. Amb una prosa directa i sense matisos, aquest llibre és una explosió de sentiments –les pors, les esperances, les angoixes, les decepcions, la frustració, la ràbia–, però també és una crònica de la determinació d’un home per lluitar per la salut i el benestar dels seus conciutadans, i contra la burocràcia, els partidismes, el desànim i la pandèmia. Un testimoni imprescindible.

Quim Torra i Pla (Blanes, 1962), llicenciat en Dret i escriptor, 131è president de la Generalitat de Catalunya, escriu a Les hores greus: «Quan el dia 15 de març vaig començar el confinament a la Casa dels Canonges, no era capaç d’imaginar la tragèdia que la pandèmia de la COVID representaria per al nostre país. Fins que no em van inhabilitar, més de sis mesos i mig després, vaig dedicar-hi totes les forces de què disposava».

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací