El MARQ consolida la seua aposta digital

El Museu Arqueològic d'Alacant presenta nous continguts sobre el patrimoni arqueològic a través d'internet

per EP / NLV

Cultura

 El MARQ consolida la seua aposta digital amb nous continguts sobre el patrimoni arqueològic alacantí
El MARQ consolida la seua aposta digital amb nous continguts sobre el patrimoni arqueològic alacantí

El Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ) ha posat en marxa una nova proposta digital per a facilitar l'accés al patrimoni arqueològic alacantí a través d'internet. A partir d'aquest dimarts, els usuaris disposaran de nous continguts en línia en forma de vídeos, post i fitxes tècniques detallades que s'actualitzaran cada dia.

Aquesta iniciativa és una mostra de l'esforç dut a terme per la Fundació CV-MARQ i el museu per a consolidar la seua vocació de digitalització i fer un pas més en el seu afany per ampliar els coneixements sobre la història de la demarcació d'Alacant utilitzant canals que permeten arribar a més públic.

En l'apartat «MARQ Peça a peça» de la pàgina web s'oferiran «càpsules» amb les característiques i curiositats de les peces més rellevants de la col·lecció que atresora el centre, avança la Diputació d'Alacant en un comunicat.

També s'oferiran detalls de les troballes realitzades en els jaciments i monuments com ara el Tossal de Manises Lucentum, la Illeta dels Banyets, la Torre Almohade d'Almudaina, la Cava Gran d'Agres, el Santuari Pla de Petracos i la Cova de l'Or.

Mitjançant aquesta iniciativa, el MARQ pretén «posar en relleu» el caràcter didàctic de la ciència de l'arqueologia, comptada de manera senzilla, amena i molt rigorosa, gràcies a la col·laboració del seu equip d'arqueòlegs.

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací