La Universitat d'Alacant presenta l'exposició #PrimaveraMusical - La música valenciana reviscola

La mostra es podrà veure fins al 30 de juny de 2021 a la Sala Aifos

per NLV

Cultura

Exposició #PrimaveraMusical
Exposició #PrimaveraMusical

La Universitat d’Alacant obri les portes de l'exposició #PrimaveraMusical - La música valenciana reviscola, que revisa les dues últimes dècades de la música valenciana. A la mostra es poden descobrir els grups de música i els artistes des de finals dels 90 fins a l’actualitat. S’hi fa una panoràmica general al moviment de reviscolament musical que s’ha produït al País Valencià.

A més de les cançons, el recorregut de l’exposició passa per l’art gràfic, la literatura, els festivals, l'àmbit familiar, les publicacions periòdiques i el vincle amb els estudiants.

L’exposició consta d’una sèrie de panells temàtics, vitrines amb llibres i material divers i tres pantalles que reprodueixen concerts, videoclips i programes de televisió o d’internet.

A partir d’abril, hi haurà una sèrie d’activitats complementàries al voltant de l’exposició: presentacions de discos, projecció de documentaris, concerts… En aquesta programació, també s’hi inclouen unes jornades didàctiques amb ponències, experiències didàctiques i taules redones que tindran lloc els dies 4, 5 i 6 de maig.

La mostra es podrà veure fins al 30 de juny de 2021a la Sala Aifos (edifici III de Filosofia i Lletres, núm. 18 en el plànol). L’horari de visites és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i, després de Pasqua, també de dilluns a dijous de 16 a 19 h. Per a obertures en horari especial o visites de grup, es pot consultar a servei.llengues@ua.es

Posteriorment, l’exposició rodarà per altres localitats, en espais expositius o museus, així com en altres seus universitàries. A més, hi haurà una versió reduïda per a espais més xicotets, centres d’ensenyament, aules culturals, etc.

El cartell de #PrimaveraMusical ha anat a càrrec d’Helga Ambak. La il·lustradora de Muro (el Comtat) ha treballat dins del camp de la música amb dissenys i direcció artística. Entre d’altres, amb ZOO, Smoking Souls o Inèrcia. Pel treball que va fer amb Translúcid va rebre el Premi Ovidi al Millor Disseny el 2020.

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací