Jack Bisonte, Ela Vin i Dani Llamas actuaran a la Rambleta

El centre cultural inaugura aquest mateix diumenge les seues terrasses de música en directe

per NLV

Cultura

Hounds of Glory - Portada disco Jack Bisonte
Hounds of Glory - Portada disco Jack Bisonte | CLAUDIA DE QUIR

Jack Bisonte, Ela Vin i Dani Llamas protagonitzaran els concerts matinals que tindran lloc a la terrassa del Centre Cultural la Rambleta, «complint totes les mesures i normativa sanitàries», subratlla l'organització.

La Rambleta inaugurarà aquest mateix diumenge 28 de març les seues terrasses de música en directe amb un cicle de Moments Alhambra. Jack Bisonte serà el primer protagonista, «una de les grans sensacions del nou pop espanyol».

El grup va publicar el seu primer disc Hounds of Glory el passat 30 d'octubre i des d'aleshores han plogut els afalacs i l'entusiasme cap a aquestes nou cançons que donen forma a la seua brillant òpera prima. Aquest concert a la terrassa de la Rambleta serà una de les primeres parades d'un tour esperadíssim en el qual els madrilenys prometen emoció, festa i energia desbordant sobre l'escenari.

El diumenge 25 d'abril, serà el torn de Ela Vin, el «fascinant» projecte musical de la compositora i multiinstrumentalista valenciana Esther Vinuesa Navarro. Amb dos EPs autoeditats i un nou LP, Tlazohcamati, part de l'emoció com a principal recurs compositiu, essència pura en el naixement d'unes cançons que es reflecteix en les seues melodies i harmonies vocals.

La seua música està impregnada d'un pop melòdic i evocador, folk d'arrel i -potser per una qüestió més vital- una certa influència llatinoamericana. Però més enllà d'inevitables classificacions, expressa un viatge interior fet cançó. Ací hi resideix la màgia, la puresa i una sensibilitat que no deixa indiferent.

Tlazohcamati és un autèntic viatge sonor emocional que comença a Mèxic. Compost per 10 cançons molt orgàniques i artesanals, l'acordió està molt present en el disc, ja que n'és una part familiar i no massa comuna que dona al disc un bonic impacte.

El diumenge 30 de maig, Dani Llamas presentarà La veritat, «un disc atemporal que naix de la veritat més profunda del seu autor». El de Jerez, reconegut cantant hardcore-rock d'una de les bandes més indestructibles del rock estatal i que més gira a l'estranger, G.a.s. Drummers, s'arrisca amb un canvi d'estil sense perdre res del seu talent.

 

Agermana’t

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací