Compromís reclama al PP que rectifique les «crítiques absurdes» a Isaura Navarro per dur a terme el seu treball

Carles Esteve ha reclamat al Partit Popular que deixe de mentir, enfangar i tergiversar la realitat en tot allò que té a veure amb la COVID-19

per NLV

Política

La secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro
La secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro | Ulisses Ortiz

El diputat i portaveu de sanitat de Compromís a les Corts, Carles Esteve, ha reclamat al Partit Popular i al seu diputat José Juan Zaplana que deixen de mentir, enfangar i tergiversar la realitat en tot allò que té a vore amb la pandèmia de la COVID-19.

En concret, Esteve insta el PP a «tindre un mínim de decència i rectificar les seues absurdes crítiques a la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, per haver acudit a la prova pilot, amb un concert de Love of Lesbian, encaminada a analitzar la possibilitat de recuperar aquest tipus d’esdeveniments de forma segura».

«És inacceptable que el PP obvie, d’una manera indecent, que es tractava d’un viatge de treball, que el concert estava emmarcat dins d’un assaig científic i que Navarro formava part d’una delegació de Turisme i Sanitat de la Generalitat Valenciana i del sector de festivals; que van assistir per analitzar l'experiència entrevistant-se amb l’equip organitzador, els metges que han dirigit tot el procés i els responsables polítics del govern català».

Segons Compromís, aquesta manera tan burda de fer oposició per part del PP serveix de poca ajuda a un sector com el dels festivals i la música en directe, que ha sofert un greu impacte econòmic produït per la pandèmia. «El PP ha de rectificar i donar suport així a un sector cultural estratègic del territori valencià, que ha posat les seues esperances en aquesta prova pilot», ha conclòs Esteve.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací