La Llotgeta presenta «Identitats», una exposició de fotografia en blanc i negre

per NLV

Cultura

 La Llotgeta mostra l'exposició 'Identitats'
La Llotgeta mostra l'exposició 'Identitats' | Fundació MEDITERRANEO

La Llotgeta, Centre Fotogràfic de València, presenta l'exposició Identitats, que recull els treballs en blanc i negre de quasi un any de 16 socis de l'associació Escriptors de llums de la Universitat d'Alacant (ELUA). La proposta de la Fundació Mediterrani i Fundació Railowsky estarà oberta fins al pròxim 28 de juliol del 2021.

El president de Fundació Mediterrani, Luis Boyer, ha expressat la seua satisfacció per acollir a La Llotgeta la mostra  d'ELUA, que «s'ha convertit durant aquests últims anys en una institució de referència dins del panorama cultural valencià, especialment a Alacant».

Així mateix, ha celebrat les «sinergies» que el centre cultural està establint amb les institucions culturals «més importants de la nostra terra, la qual cosa permet oferir una programació cultural de primera qualitat a la societat».

Identitats és l'últim projecte d'ELUA. Javier Serrano, president del col·lectiu, comenta que «s'ha treballat sobre un grup concret de persones, coses o llocs que tenen alguna cosa en comú».

Blues, mar i terra
En aquesta ocasió després de diverses propostes, ELUA presenta 16 projectes sobre temes com ara el blues, la mar, la terra, cavalls a la platja, Cindy Hop a Alacant o les pèrdues d'identitats. Totes aquestes fotografies han quedat recollides en un catàleg.

L'associació Escriptors de Llums de la Universitat d'Alacant treballa des del 2003 per la cultura de la fotografia en blanc i negre. És una agrupació oberta als amants de l'art de la fotografia com a forma d'expressió i comunicació social.

Des de fa 10 anys, organitzen la Tardor Fotogràfica al barri antic d'Alacant amb el Patrocini del Patronat Municipal de l'Habitatge i de l'Edifici El Claustre, amb una participació mitjana de 500 persones i 300 fotògrafs.

Així mateix, durant el mes de juny ELUA també organitza el seminari Infotógrafos, on acudeixen primeres figures del món de la fotografia. A més, publica una revista fotogràfica d'autor amb les obres de socis, autofinançat, maquetat i editat pels mateixos autors.

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací