La comèdia «Waterloo», amb Carles Alberola, al Teatre Principal de Castelló de la Plana

per NLV

Cultura

El Teatre Principal de Castelló acull aquest cap de setmana la comèdia 'Waterloo' amb Carles Alberola
El Teatre Principal de Castelló acull aquest cap de setmana la comèdia 'Waterloo' amb Carles Alberola | GVA

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) presenta aquest dissabte i diumenge al Teatre Principal de Castelló Waterloo, una comèdia interpretada en forma de monòleg pel reconegut actor i director, Carles Alberola.

L'obra, escrita per Pascual Alapont i el mateix Carles Alberola, és un viatge en el temps i el seu desig és donar veu als que ja no hi són. La interpretació comença amb el descobriment d'una caixa plena de fotos i, a partir d'aquest fet, l'inici dels records i la memòria. En una de les fotos, del 7 d'abril del 1974,  s'hi pot veure una família feliç, com qualsevol altra família.

Aquest fil fa recordar al protagonista les carreres dels xiquets per l'horta i per la bassa, el descobriment de l'amor i les primeres carabasses i la particular història dels protagonistes que traslladen també als propis records de felicitat, amor o de les anècdotes entorn d'una paella.

El delegat de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha mostrat la seua satisfacció per iniciar la programació cultural d'aquest nou trimestre amb aquesta peça de la reconeguda companyia valenciana Albena Teatre. «Ens portarà a la nostra ment passatges que tots hem viscut d'una forma o una altra», ha afegit. Ribes ha recordat que l'IVC programa aquest trimestre abril-juny més de 90 activitats culturals en els diferents espais que gestiona a les comarques del nord.

La representació tindrà lloc el dissabte 3 d'abril per al públic en general i diumenge, especialment per als abonats, encara que també es vendran entrades per a tot el públic.

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu de 10 euros, però es pot obtindre un descompte del 50 per cent gràcies a «Entrada i +».

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací