El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 preparat per al seu inici

Enguany hi haurà 12 tornejos a 9 comarques del País Valencià

per NLV

Territori

David de Solar Team durant la edició de 2020
David de Solar Team durant la edició de 2020 | Valerià Benetó

L'edició 2020 del Circuit Intercomarcal de Màdel va ser «un gran repte de superació i adaptació a la nova normalitat», apunten els organitzadors. I la del  2021 «mantindrà l’objectiu de continuar impulsant una modalitat ja consolidada per a tots els públics, un esdeveniment esportiu de referència».

Aquest any, el tret de sortida tornarà  a tindre lloc a Carlet (la Ribera Alta) el proper 25 d’abril. Una cita clàssica al Circuit, que donarà a conèixer el seu cartell els pròxims dies i obrirà el termini d’inscripcions del 13 al 22 d’abril.

El format del Circuit serà molt semblant a l’edició anterior, amb un total de 12 tornejos que viatjaran per 9 comarques diferents al llarg del territori valencià. Deu tornejos i un torneig final d’on eixiran els campions del circuit i on els 6 millors equips de primera i segona categoria es classificaran per a jugar el Torneig de Mestres, per primera vegada a València, que hi posarà el punt final.

La competició comptarà amb 2.400 euros en premis en metàl·lic i amb trofeus i detalls valorats en més de 5.000 euros que es repartiran entre els finalistes de cadascun dels tornejos i els tres primers classificats del Circuit.

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací