La segona edició de «Sentim les llibreries» es posa en marxa

La iniciativa és és un gran «amic invisible» de llibres que té com a objectiu objectiu «fomentar la lectura, el compromís social i l'alegria col·lectiva»

per NLV

Cultura

La segona edició de «Sentim les llibreries» es posa en marxa
La segona edició de «Sentim les llibreries» es posa en marxa

La iniciativa «Sentim les llibreries», un «amic invisible» entre usuaris de llibreries, prepara una edició en la qual participen 49 establiments.

La campanya, que compta amb la implicació de la Fundació FULL, busca «incentivar el retorn dels lectors i lectores a les llibreries valencianes i posar en relleu el seu paper com prescriptors de llibres». Cada participant triarà un títol per al seu amic invisible, «que deixarà pagat en la llibreria de la seua elecció, i en rebrà un per sorpresa», han explicat des de l'organització.

L'any passat només van col·laborar-hi 16 establiments de la ciutat de València, però hi va haver «una gran acollida de públic, amb més de 2.000 participants, i una acceptació molt favorable per part del col·lectiu de llibreters i llibreteres». 

En aquesta segona ocasió, a l'equip inicial, format per Maria Bastarós i un grup de voluntaris, se sumen la gestora cultural Chus Bernabeu i la Fundació FULL, que «aposta per aquest projecte per a impulsar el sector del llibre valencià», i l'ha convertit en part de la seua agenda per al 2021. La imatge d'aquesta edició està a càrrec de la il·lustradora Alba Casanova.

Les persones interessades trobaran les instruccions per a participar-hi i el formulari d'inscripció en Sentim les llibreries. Un gran amic invisible de les llibreries valencianes.

Bastarós i Bernabeu també han convidat els participants a fotografiar el seu regal i compartir-lo en la seua xarxa social favorita amb l'etiqueta #Sentimlesllibreries. «Regalar i rebre regals sempre és emocionant, però encara ho és més si, de pas, dones suport al comerç local i la lectura», han assegurat.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací