Intersindical Valenciana dona suport a la Iniciativa Ciutadana Europea #Right2Cure

per Intersindical Valenciana

Veus

Intersindical Valenciana dóna suport a la Iniciativa Ciutadana Europea #Right2Cure
Intersindical Valenciana dóna suport a la Iniciativa Ciutadana Europea #Right2Cure

Intersindindical Valenciana és una de les organitzacions impulsores de la campanya europea per l’accés universal a les vacunes contra la COVID-19. La campanya està formada per persones i entitats que provenen del món de la ciència, la sanitat, les humanitats, la cultura i de molts altres que han decidit no romandre en silenci davant la greu situació que estem travessant per la pandèmia generada per la COVID- 19. Una situació que està suposant una evident desigualtat en l'accés als tractaments i les vacunes en nombrosos estats del món.

La campanya, que es va presentar la setmana passada a València i ahir ho va fer a Madrid, ha convocat concentracions per a hui, 7 d'abril, dia mundial de la salut, a:
        - San Miguel de Salinas (el Baix Segura). Porta del Centre de Salut. 18 hores.
        - València. Plaça Ajuntament. 19 hores.

La Iniciativa Ciutadana Europea # Right2Cure ha impulsat la recollida d'un milió de signatures en els vint estats membres de la UE que està tenint un gran nombre de suports entre la ciutadania, ONG i entitats de la societat civil.


Les peticions es concreten en:
     - Exigir que els drets de propietat intel·lectual, incloses les patents, no dificulten l'accessibilitat o la disponibilitat de vacunes o tractaments per a la COVID-19.
     - Impedir que la legislació de la UE sobre les dades i l'exclusivitat comercial no limite l'eficàcia immediata de les llicències obligatòries expedides pels EE.MM.
     - Els beneficiaris de fons de la UE han de compartir coneixements en matèria de tecnologia sanitària, propietat intel·lectual o patents enfront de la COVID-19.

 

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací.