Baldoví: «Les crítiques de Casado al multipartidisme destil·len un tuf dictatorial que no és bo per a la democràcia»

per NLV

Política

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví
El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha carregat aquest dimecres contra el líder del PP, Pablo Casado, per les seues crítiques al multipartidisme. Unes crítiques que Baldoví ha qualificat de «preocupants» i «greus» perquè, en la seua opinió, «destil·len un tuf dictatorial que no és bo per a la democràcia».

«El multipartidisme és el pitjor desastre que ha tingut la democràcia espanyola», va assegurar el president del PP en una entrevista en Telecinco, en la qual va demanar als votants de Vox que es passen al seu partit.

En una roda de premsa al Congrés espanyol, Baldoví ha assenyalat que aquestes paraules són «definitòries» de Casado i són «greus» pel que impliquen. «Què volia dir que el multipartidisme és el pitjor desastre de la democràcia? Que s'equivoquen els ciutadans quan voten altres partits?», s'ha preguntat.

En aquest context, li ha demanat que aclarisca si el que pretén és dir a la ciutadania què ha de votar o si la seua intenció és la de prohibir alguns partits polítics, i li ha recordat que si les formacions polítiques tenen representació al Congrés és perquè així ho volen els electors. «Això és el que pensa realment el poble», ha afegit.

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací.