Solano & Tur es pregunten si Sueca és la nova Alcoi

L'actor i el periodista es comprometen a contar per què volen que s’extingisca la civilització en el nou capítol del seu podcast

per NLV

Societat

Solano & Tur es pregunten si Sueca és la nova Alcoi
Solano & Tur es pregunten si Sueca és la nova Alcoi

L’actor i dramaturg Ximo Solano i el periodista i escriptor Joan Tur han titulat «La proposta de matrimoni (el que demanem un carrer)» el capítol d'aquest dijous del seu programa d’improvisació en valencià. Un nou capítol que publicaran a les 21 hores en diverses plataformes.

«Si vols saber que li va passar al cuiner Perfecto Rocher amb Jennifer López escolta el programa sencer», adverteixen. A més, es comprometen a contar per què volen que s’extingisca la civilització i parlen «del poder en moltes de les seues formes». També «de no abandonar el cotxe fins que acaba la cançó». 

Ximo i Joan troben afinitats les perden i les tornen a trobar. Repassen les famílies que «són molt felices i fan teatrets». I no s’obliden «d’aquells que s’entropessen i s’enamoren». Un fet que aprofiten per «recordar els seus amors i proposar-se en matrimoni». 

També és pregunten: «Si el que hi ha baix i dalt de ta casa es teu, què hi ha dalt?»

I per fi, recuperem un meló dels anunciats: «És Sueca la nova Alcoi?». I ja posats, parlen «de Borriana i de Carcaixent i de la seua relació i de la taronja i…»

Fan «la NO recomanació», que és una «nova manera de ‘recomanar’». Potser per això fan esment de Los Bridgerton i recorren a la ciència per explicar «la tensió sexual». 

La conversa continuarà amb «la cervesa calenta i la història de Joan en Londres». I amb «el poder destructor dels valencians». Potser per això, defensen Calatrava, «sí a Calatrava».

Aquest dijous encara es plantegen una altra qüestió crucial: «Hi ha un Star System valencià?». Perquè «sí, hi ha molt gent bona al nostre país que no té un lloc on contar el que fa».

I per acabar, demanen que «els facen un carrer o una plaça o fins i tot una rotonda. Per demanar que no siga». I recomanem esta vegada sí, «un gran músic: Edgar Sekloka».

Agermana't

Cada dia estem més prop d'aconseguir l'objectiu de recuperar Diari La Veu. Amb una aportació de 150€ podràs obtindre una devolució de fins al 100% de l'import. Et necessitem ara. Informa't ací